Bouwgrond verkopen

Als u een braakliggend stuk bouwgrond hebt liggen, kan de jaarlijkse belasting erop hoog oplopen. De zogenaamde activeringsheffing is in het leven geroepen om eigenaars van onbebouwde bouwgronden aan te zetten om hun grond(en) te verkopen of te bebouwen. Dringend Huis Verkopen de ideale partner voor een snelle en discrete verkoop van uw bouwgrond.

Stel: u hebt ergens een tweede stuk bouwgrond liggen of u hebt de middelen niet om uw eerste perceel te bebouwen, dan wilt u daar liefst zo snel mogelijk van af. Dringend Huis Verkopen komt graag langs om de waarde van uw bouwgrond te schatten en biedt u achteraf een eerlijk en mooi bedrag.

Als u akkoord gaat met ons bod, krijgt u meteen een voorschot van 10% (tot 25.000 euro) uitbetaald. Zo hebt u snel een eerste som geld op zak. De verkoop wordt geregeld via een notaris, zodat alles juridisch klopt. De notariskosten zijn voor ons, want wij zijn de koper. Zo kunt u uw bouwgrond verkopen zonder zorgen.

Discretie als troef bij Dringend Huis Verkopen

Dringend Huis Verkopen biedt een professionele en discrete aanpak bij de verkoop van uw bouwgrond. Omstaanders hebben er tenslotte geen zaken mee met wat u verkoopt en waarom u dat doet. Geen bord met daarop ‘TE KOOP’, dus ook geen buurtbewoners zie zich afvragen wat er aan de hand is.

Wilt u snel en discreet uw bouwgrond verkopen in West- of Oost-Vlaanderen? Wij zijn gevestigd in Gent en komen zo vlug mogelijk langs. Zit u met een vraag of hebt u interesse in wat Dringend Huis Verkopen voor u kan betekenen? Contacteer ons op 0475 30 40 70.

Meer weten ?

Contacteer ons voor meer informatie.
Wij antwoorden u spoedig.

Contact

Bouwgrond verkopen | Verkoop bouwgrond

Bel ons op +32 475 30 40 70 en wij kopen uw huis!