Huis verkopen Gent

U hebt een woning, garage of bouwgrond en wilt die zo vlug mogelijk verkopen regio Gent? Dankzij Dringend Huis Verkopen hebt u de oplossing binnen handbereik. Wij zijn gevestigd in Gent en zijn actief in de volledige provincie Oost-Vlaanderen. Ook in West-Vlaanderen kunt u vlug uw woning verkopen aan ons.

Een huis verkopen in Gent gaat niet altijd even vlot. Zo kan het zijn dat u soms maanden moet wachten totdat uw woning verkocht is. Bij Dringend Huis Verkopen kunt u ervan uitgaan dat u uw woning vlug kunt verkopen zonder onnodig tijd en geld te verliezen.

Voordelen Dringend Huis Verkopen

Als eerste voordeel is er de discretie van Dringend Huis Verkopen. Geen bord met daarop ‘TE KOOP’ aan uw gevel, geen foto’s online van uw interieur en geen tientallen onbekenden over de vloer. Wij komen langs en bieden u een realistische en mooie som. 

Uw woning vlug verkopen betekent ook dat u niet zelf moet zorgen voor de nodige attesten en schoonmaak. Bij Dringend Huis Verkopen nemen we die twee taken op ons, zodat de verkoop nóg vlugger kan verlopen.

Onmiddellijk een voorschot

Is er een akkoord om uw woning vlug te verkopen? Dan mag u rekenen op een voorschot tot 10% (tot 25.000 euro). Zo is niet alleen uw woning vlug verkocht, u krijgt ook nog eens vlug een eerste som geld. De uiteindelijke verkoop wordt volledig afgehandeld bij een notaris, zodat het juridische plaatje volledig klopt. Omdat wij de koper zijn, zijn de notariële erelonen een kost die wij voor onze rekening nemen.

Wilt u vlug uw huis verkopen in Gent? Dan is Dringend Huis Verkopen de partner die u zoekt. Contacteer ons op 0475 30 40 70.

Meer weten ?

Contacteer ons voor meer informatie.
Wij antwoorden u spoedig.

Contact

Huis verkopen Gent | Vlug woning verkopen

Bel ons op +32 475 30 40 70 en wij kopen uw huis!