Huis verkopen zonder makelaar

Als u snel uw huis wilt verkopen, kost een makelaar of immobiliënkantoor u vaak veel tijd (en geld). Tijd en geld die u op dat moment niet hebt. Bij Dringend Huis Verkopen zijn we ons daarvan bewust en daarom ronden wij de verkoop van uw woning snel af. Verkopen zonder makelaar is dankzij ons nooit makkelijker geweest dan nu.

Snel uw huis verkopen aan ons levert u enkele erg aanlokkelijke voordelen op. Ten eerste is er de tijd die u ermee wint. Huisbezoeken van mogelijke kopers en de vele afspraken met een makelaar eisen bij elke verkoop veel tijd. Dringend Huis Verkopen werkt zonder tussenpersonen en we hebben ook geen ontelbare huisbezoeken nodig. We komen naar uw woning kijken, laten een correcte prijsschatting uitvoeren en doen een realistisch bod. Op die manier kunt u snel uw huis verkopen zonder dat u kostbare tijd verliest.

Een makelaar werkt als tussenpersoon en koopt uw woning niet zelf. Daardoor krijgt u geld van de effectieve kopers, maar de makelaar moet natuurlijk ook vergoed worden. Snel uw huis verkopen aan ons zorgt ervoor dat u enkel geld krijgt, zonder dat u overbodige kosten moet betalen aan bijvoorbeeld attesten of schoonmaak. U hoeft dus geen tijd en geld te investeren om de nodige attesten te verkrijgen, want daar zorgen we bij Dringend Huis Verkopen zelf voor. Ook de schoonmaak nemen we voor onze rekening.

Snel uw huis verkopen in alle discretie

Verkopen zonder makelaar kan ook in alle discretie. Bij Dringend Huis Verkopen weten we dat u liever snel uw huis wilt verkopen zonder dat uw buren en onbekenden die op immosites kijken daarvan op de hoogte zijn. We werken zonder een ‘TE KOOP’-bord en plaatsen geen foto’s online van uw woning. De snelle verkoop van uw huis is daardoor enkel iets tussen ons.

Akkoord? Onmiddellijk een voorschot

Van zodra er een akkoord is, gaat het dossier naar een notaris. Zo bent u er zeker van dat alles juridisch in orde is. Waar u ook zeker mag van zijn, is een voorschot van 10% (tot 25.000 euro). Door snel uw huis te verkopen, krijgt u dus ook écht snel geld.

We zijn gevestigd in Gent en u kunt ons vinden in West- en Oost-Vlaanderen. Wilt u snel uw huis verkopen zonder makelaar en bent u gecharmeerd door de diensten van Dringend Huis Verkopen? Contacteer ons dan op 0475 30 40 70.

Meer weten ?

Contacteer ons voor meer informatie.
Wij antwoorden u spoedig.

Contact

Verkopen zonder makelaar | Snel huis verkopen

Bel ons op +32 475 30 40 70 en wij kopen uw huis!