Snel geld nodig?

Er zijn verschillende redenen om uw huis vlug te verkopen, maar één van de meest voorkomende is dat u snel geld nodig hebt. Als u uw huis via een makelaar probeert te verkopen, verliest u vaak veel tijd én geld. Bij Dringend Huis Verkopen wint u juist veel tijd én geld. Hoe kan dat, vraag u zich af? Dat is simpel uit te leggen.

Om te beginnen wint u tijd doordat er geen overbodige huisbezoeken nodig zijn. Dringend Huis Verkopen komt langs met een schatter en biedt u een eerlijke en realistische prijs. U krijgt van ons alle tijd die u nodig hebt om na te denken over dat bod. Van zodra u uw zegen geeft, komt uw dossier bij een notaris terecht. Bovendien bieden we u een voorschot van 10% (tot 25.000 euro). Zo kunt u als u snel geld nodig hebt, vlug uw huis verkopen en meteen een eerste som geld ontvangen.  

Daarnaast wint u dus ook geld. U hoeft bijvoorbeeld niet te zorgen dat de nodige attesten in orde zijn, want daar zorgen we bij Dringend Huis Verkopen zelf voor. Ook aan de schoonmaak van uw woning hoeft u geen geld uit te geven, want ook daarvoor nemen we de kosten voor eigen rekening. Wilt u vlug uw huis verkopen, omdat u snel geld nodig hebt? Bij Dringend Huis Verkopen is dat niet langer een droom, maar wel realiteit.

Vlug uw huis verkopen: een win-win-win-situatie

Naast tijd en geld, ‘wint’ u ook discretie. Heel weinig mensen vinden het plezant dat hun interieur online te zien is. Door voor Dringend Huis Verkopen te kiezen, bent u zeker dat er geen enkele foto van uw woning online komt te staan. Zelfs de buren en passanten zullen niet weten dat u uw woning wilt verkopen, want we werken zonder een ‘TE KOOP’-bord.

Woont u in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Dan kunt gebruik maken van de diensten van Dringend Huis Verkopen. Wijzelf zijn gevestigd in Gent. Hebt u snel geld nodig en wilt u daarom vlug uw huis verkopen? Neem dan zeker contact op met Dringend Huis Verkopen op 0475 30 40 70 en sta versteld van onze snelle en discrete service.

Meer weten ?

Contacteer ons voor meer informatie.
Wij antwoorden u spoedig.

Contact

Snel geld nodig | Vlug huis verkopen

Bel ons op +32 475 30 40 70 en wij kopen uw huis!