Snel woning verkopen | Vlug woning verkopen

Meer weten ?

Contacteer ons voor meer informatie.
Wij antwoorden u spoedig.

Contact

Snel woning verkopen na echtscheiding

Er zijn verschillende oorzaken waarom mensen snel hun woning willen verkopen. Een echtscheiding kan één van die redenen zijn.

U hebt in het verleden als koppel een huis gekocht of een huis laten bouwen? Maar spijtig genoeg bent u niet langer samen met uw partner? Dat zorgt voor zowel veel emoties als voor een grote administratieve rompslomp. In sommige gevallen willen mensen hun woning dan zo snel mogelijk verkopen. Ook dan kunt u rekenen op de discrete aanpak van Dringend Huis Verkopen.

Nadat u contact hebt opgenomen met ons, komen we langs met een expert. Hij of zij schat de waarde van uw huis in. Zo zijn we in staat om een eerlijk en realistisch bod te doen. Van zodra u beslist om uw huis aan ons te verkopen, krijgt u een voorschot. Dat voorschot is 10% van de totale verkoopprijs, tot €25.000.

Vlug uw woning verkopen zorgt vaak voor stress. Meestal hebt u bij de verkoop van een huis ook een aantal verplichte attesten nodig. Door uw huis aan Dringend Huis Verkopen te verkopen, hebt u die niet nodig. Wij nemen namelijk de kosten ervan op ons, net als de opkuis.

Van rijhuizen tot villa’s, en van appartementen tot alleenstaande huizen: Dringend Huis Verkopen koopt elk huis, of eigendom. Want ook bouwgronden en garages kunt u vlug aan ons verkopen. We zijn actief in zowel West- als Oost-Vlaanderen.

Wilt u een afspraak maken om snel uw woning te verkopen? Contacteer ons dan op 0475 30 40 70 of maak gebruik van het contactformulier.

Bel ons op 09 273 63 63 en wij kopen uw huis!